Uw auto uitlaat vervangen | Kom langs in onze garage!

Het uitlaatsysteem onder een auto heeft een aantal belangrijke functies. Zo voorkomt een uitlaat geluidshinder en verbetert de uitlaat de prestaties van uw motor. Maar dat niet alleen, de uitlaat vermindert ook nog eens de milieubelasting. Maar wanneer kunt u het beste uw auto uitlaat vervangen? Dit verschilt per automerk maar ook uw rijstijl is van invloed op de slijtage van uw auto uitlaat. Kom daarom gerust een keer langs in onze garage, dan controleren wij de uitlaat voor u.

Wanneer moet u uw auto uitlaat vervangen?

Wij adviseren u om een kapotte uitlaat op tijd te laten vervangen. Dit is niet alleen voor uw eigen veiligheid en rijcomfort, maar ook om succesvol door de APK te komen. Naarmate u gebruik maakt van uw auto kunnen er namelijk verschillende defecten aan uw uitlaat ontstaan. Mogelijke defecten die uw uitlaat kunnen aantasten zijn: 

  • Lekke pakkingen
  • Gebroken of afgescheurde ophangrubbers
  • Afgescheurde demperbeugels
  • Losse of afgebroken scheidingsschotten of doorvoerbuizen
  • Corrosieslijtage van binnenuit

Zoals u ziet zijn er veel mogelijke oorzaken waardoor uw auto uitlaat vervangen moet worden. Wacht daarom niet te lang en bezoek uw specialist.

Waar laat ik mijn uitlaat vervangen?

Om de uitlaat te vervangen heeft u specialistisch gereedschap en een brug nodig. Laat dit dus altijd door een specialist doen om er zeker van te zijn dat uw auto uitlaat correct vervangen wordt en weer jaren mee kan. De kosten van het vervangen van een uitlaat kunnen sterk variëren per merk en model auto. Rijd daarom geheel vrijblijvend langs in onze garage voor de inspectie van uw uitlaat.

Vandaag nog uw uitlaat vervangen

Twijfelt u over de werking van uw uitlaat? Kom dan langs in onze garage of neem telefonisch contact met ons op. Bellen kan tussen 08:15 – 17:00 uur, op 070 – 390 35 54. Of vul ons contactformulier op de website in!