apkkeuring

Goedkope APK keuring

Voor een goedkope APK keuring kunt u terecht bij Autoservice Nieuwenhuijsen. Naast het feit dat de APK keuring goedkoop is wordt de keuring door een professional op vakkundige wijze uitgevoerd. Uw auto kan bij Autoservice Nieuwenhuijsen al voor €39,95 APK worden gekeurd.

Wanneer is het tijd voor de APK keuring?

De APK is wettelijk verplicht om de veiligheid in het verkeer te verhogen en om het milieu te beschermen. Voor benzineauto’s gelden er andere regels op het gebied van de APK keuring dan voor Diesel en LPG auto’s.

Benzineauto’s:

• Eerste keuring is vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten.
• Tweede keuring is twee jaar later na de eerste keuring.
• Daarna is het noodzakelijk om elk jaar uw auto te laten keuren.

Diesel/LPG-auto’s:

• Eerste keuring drie jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten.
• Vervolgens moet ieder jaar uw auto worden gekeurd.

Kosten van de APK keuring

Het is mogelijk om goedkoop een APK keuring uit te laten voeren bij Autoservice Nieuwenhuijsen. Voor zowel de Benzine, diesel en LPG-auto’s kost de APK € 29,95 inclusief BTW, roetmeting en RDW-afmelding. Voor andere voertuigen zoals oldtimers wordt er een toeslag gerekend van €20,-.

Controle is belangrijk

Bij Autoservice Nieuwenhuijsen zijn we van mening dat een regelmatige controle van uw auto bijdraagt aan een langere levensduur van uw auto. De APK is vaak eenmaal per jaar en biedt geen garantie dat er dat jaar niks zal gebeuren. Echter kunnen we tijdens de APK keuring wel bepaalde dingen signaleren die mogelijk moeten worden gerepareerd. De goedkope APK keuring van Autoservice Nieuwenhuijsen is dus een moment waarop er kan worden gekeken of alles in orde is. U wordt altijd vooraf geïnformeerd als er gebreken zijn, geen verassingen achteraf.

Voor de APK keuring kunt u een afspraak maken zodat een specialist de keuring voor u kan uitvoeren.

Cijfer van onze klanten:

 
BesteGarage.nl