Trekhaken

Trekhaken

Voor een trekhaak bent u bij ons aan het juiste adres.

Een gezellig dagje varen, heerlijk op vakantie met de caravan, lekker erop uit met de fiets... U wilt ontspannen, genieten zonder zorgen! Een trekhaak van JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen kan daarbij helpen!

Soorten trekhaken

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een trekhaak?
Voor de meeste automodellen is een trekhaak ontworpen is. Zorg ervoor dat u alle benodigde gegevens van uw auto bij de hand heeft, zoals: juiste modelcode, modelaanduiding (sedan, hatchback, liftback of stationwagon) en bouwjaar. In de meeste gevallen kan de klant ook kiezen tussen een trekhaak met een vaste of flenskogel, dan wel een trekhaak met een afneembare kogel. (zie onder uitgelegd)
Wanneer de kogel voor de kentekenplaat komt, en u veelvuldig gebruikmaakt van een trekhaak is een afneembare kogel de aangewezen keuze. Een kogel die voor de kentekenplaat komt, moet namelijk op de momenten dat de aanhanger niet aangekoppeld is, verwijderd worden. Wanneer uw auto voorzien is van parkeersensoren is een afneembare trekhaak aan te bevelen, omdat de kogelkop door de parkeersensoren als obstakel kan worden gezien. De gemonteerde koppelingskogel mag de plaats of de zichtbaarheid van de achterkentekenplaat niet belemmeren, anders dient een (zonder speciaal gereedschap te demonteren) koppelingskogel te worden toegepast.

Is er voor elke auto een trekhaak leverbaar?

Nee, voor bepaalde automodellen zijn geen trekhaken leverbaar. Dit geldt voor onder andere de Ford Ka, Daewoo Matiz en Ford Puma en geïmporteerde auto's van buiten Europa.Ook voor diverse hybride auto’s zijn geen trekhaken leverbaar.

Informeer hiernaar bij James Auto Service Nieuwenhuijsen.

Wilt u weten of er een trekhaak beschikbaar is voor uw auto klik hier

Trekhaken_nl_banner-300x150

 

 

Cijfer van onze klanten:

9,1

 
BesteGarage.nl