Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Airco Service & Reparatie

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen Rijswijk | Den Haag. Uw specialist voor auto airco onderhoud en reparatie. Airco vullen, bijvullen of reinigen behoort tot de standaard onderhoudswerkzaamheden van het airco systeem aan uw auto.

Werkt uw airco niet naar behoren? laat uw auto airco-systeem dan door ons controleren wellicht dient er iets gerepareerd of vervangen te worden. Bent u woonachtig  in Rijswijk, Den Haag, Delft, Wateringen, Wateringseveld, Ypenburg, Voorburg of Leidschendam dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw airco onderhoud of diagnose. Binnen 10 a 15 minuten afstand zijn wij bereikbaar voor u.

Indien gewenst repareren wij uw auto airco installatie met nieuwe onderdelen maar het is vaak ook mogelijk om gebruik te maken van zgn. ruildelen. Zo goed als nieuw maar een stuk voordeliger! Tevens kunnen wij tegen een concurrerende prijs in Rijswijk en omgeving Den Haag uw airconditioning (bij)vullen en reinigen.

Hoe en wanneer te gebruiken?

De airconditioning dient het gehele jaar door gebruikt te worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar ook om de luchtvochtigheid omlaag te brengen. Een hoge luchtvochtigheid geeft altijd een onprettig en benauwd gevoel en kan beslagen ruiten tot gevolg hebben. Het zal duidelijk zijn dat dit de veiligheid niet ten goede komt. Het is dus zaak dat het airco-systeem goed werkt.

Een goede TIP!

Door in de winter en bij regenachtig weer de airconditioning te gebruiken, voorkom je beslagen ruiten. Gebruik de airconditioning dus altijd. Als deze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt zal het koudemiddel sneller uit de installatie verdwijnen. Dit komt omdat de afdichtingen uitdrogen als het systeem niet gebruikt wordt.
Wij adviseren u om jaarlijks, bij voorkeur in het voorjaar, uw auto airconditioning-systeem een antischimmel behandeling te geven en te laten controleren op een goede werking.

Net als de rest van uw auto heeft ook de airconditioning regelmatig onderhoud nodig!