Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Ervaar ons zelf!

Leaseauto onderhoud

Onderhoudsbeurt leaseauto, kleine beurt, grote beurt, APK, banden of reparatie?

Maak gebruik van de excellente service van JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen voor het leaseauto onderhoud. GRATIS haal- en breng service in de hele regio Den Haag, auto gewassen en gestofzuigd retour!

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk zal uw verwachtingen overtreffen.

Wij zijn als JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen aangesloten bij de onderhoudsformule JAMES Auto Service met landelijke dekking. Wij als kwaliteit garagebedrijf zijn door de leasemaatschappijen geaccrediteerd om werkzaamheden volgens fabrieksvoorschrift te mogen uitvoeren aan uw lease auto. In Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft en Westland halen wij uw auto GRATIS op voor een onderhoudsbeurt of APK keuring of indien gewenst kunt u een GRATIS leenauto krijgen als u de auto bij ons komt brengen.

Lees verder op onze site bij Haal- & Brengservice en James Lease Service over de voordelen die wij u als berijder van een zakelijke / leaseauto bieden.

Maak een keer gebruik van onze excellente service en ervaar het zelf!

Wij zijn o.a. geaccrediteerd voor de volgende leasemaatschappijen: Leaseplan, Alphabet,  Arval, Athlon car lease, Business lease, ALD lease, Multilease, Bright lease, DE leasemaatschappij, Dutchlease, Friesland lease, GE Fleet services, Noordlease, Terberg leasing, Wagenplan, H4 car lease, J & T autolease.