Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

LPG Onderhoud

Voor het onderhoud van uw LPG installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn het vertrouwde adres voor onderhoud van uw LPG installatie. Tijdig onderhoud van uw LPG installatie is erg belangrijk en verlengt de levensduur. Daarnaast kan u het u een hoop ellende en onnodige rekeningen van reparaties voorkomen. Het onderhoud van uw LPG installatie voeren wij zorgvuldig uit en wij vervangen tevens het gasfilter. Dit doen wij strikt conform de richtlijnen van onze leveranciers. Wij raden aan het lpg filter iedere 20.000km of 12 maanden te laten vervangen. Dit valt bij de meeste lpg rijders samen met het jaarlijkse onderhoud van uw auto.

Op het onderhoud en het vervangen van het lpg filter kunt in de regel even wachten onder het genot van een kopje koffie!

vinkjeZorgvuldig en vakkundig onderhoud
vinkjeMeer dan 30 jaar ervaring
vinkjeBespaart kosten
vinkjeAlle automerken
vinkjeAlle merken LPG installaties
vinkjeDeskundige LPG specialisten

LPG Reparatie

Voor de reparatie van uw LPG installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn als JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen de LPG (autogas) specialist van de regio Den Haag.

Wij verrichten al meer dan 30 jaar reparaties aan LPG installaties. U kunt bij ons terecht voor de reparatie van elk merk en type LPG installatie. Een reparatie aan uw LPG installatie voeren wij altijd met de grootste zorg uit. Hierbij volgen wij de richtlijnen van onze leveranciers.

U kunt indien gewenst direct een afspraak maken om uw auto een keer te laten controleren.

vinkjeZorgvuldig en vakkundige reparatie
vinkjeMeer dan 30 jaar ervaring
vinkjeDeskundige LPG specialisten
vinkjeReparatie van alle merken en typen auto’s en LPG installaties