lpg emblem

LPG Specialist

Ga nu voordeliger rijden en stap direct over op LPG! JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen, de LPG (autogas) inbouw specialist van de regio Den Haag. Wij bieden u meer dan 30 jaar lpg ervaring.

LPG is de voordeligste brandstof in Nederland en goed voor het milieu en uw portemonnee!
U kunt met een autogas installatie enorm veel geld besparen. Al vanaf 9.000 km bent u goedkoper uit en hoe meer u gaat rijden des te hoger zal uw besparing zijn.

Al onze LPG installaties voldoen aan de wettelijke eisen en kunnen in alle merken auto’s worden ingebouwd. Wij bouwen alleen LPG installaties in die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Onze LPG specialisten hebben een zeer ruime kennis en ervaring om ieder type (G3) autogas installatie op de juiste wijze in te bouwen, te controleren, te onderhouden of te repareren. 

Ook de ontwikkeling van LPG installaties verandert constant. Daarom wordt de kennis van onze specialisten continu up-to-date gehouden. Omdat ons bedrijf voldoet aan de strengste kwaliteitseisen zijn wij een RDW-erkend LPG inbouwbedrijf. Wij zijn aangesloten bij LPG-Totaal, de vereniging van autogas inbouw specialisten. Service en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel.

Wij zijn dealer van alle grote merken, zoals:

logo_vialle  logo_prins_lpg  logo_eurogas  Logo_landi_renzo  logo_GFI  brc dealer

Autogas is de meest logische brandstof van dit moment, goed voor het milieu en voor uw portemonnee. U kunt er een hoop geld mee besparen.

Wilt u meer weten over een autogas-installatie en bent u nieuwsgierig naar een offerte op maat. Neem dan contact met ons op.

Wie rekent rijdt autogas!

Om een goede berekening van het omslagpunt te maken en om te kijken of het voor u gunstig is om op autogas over te schakelen kunt u op de volgende site kijken. www.voordeligrijden.nl

lpg auto autogas nieuwenhuijsen G3 rdw rijswijk den haag inbouw onderhoud reparatie          

Cijfer van onze klanten:

9,1

 
BesteGarage.nl