Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Wij maken onderhoud leuker!

Onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt nodig?

Voor een voordelige en betrouwbare onderhoudsbeurt bent u bij onze garage in Rijswijk aan het juiste adres. Of dit nu een kleine beurt, grote beurt , jaarlijkse onderhoudsbeurt of interval service is, dat maakt niet uit. Wij controleren uw auto op verschillende onderhoudspunten, veiligheidspunten en slijtage punten.

Het onderhoud is voor ieder merk en type auto verschillend. Uiteraard is het benodigde onderhoud ook sterk afhankelijk van hoe uw auto wordt gebruikt. Intensief? of juist niet. Het onderhoud van uw auto passen wij hier zo nodig op aan, zo denken wij met u mee over de kosten.

Na het controleren van uw auto zullen wij altijd even met u communiceren over onze bevindingen en zullen u juist adviseren waarbij we de bijbehorende kosten met u zullen bespreken.  Maak een afspraak en ervaar onze service zelf!

Uw nieuwe auto is bij ons ook welkom, de fabrieksgarantie blijft behouden.

Wij als JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen voor Rijswijk en de regio groot Den Haag weten als geen ander hoe een auto onderhoudsbeurt uitgevoerd moet worden. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s volgens fabrieksvoorschrift met originele merk onderdelen, alleen goedkoper. Dus onderhoud met behoud van de fabrieksgarantie voor een scherpe prijs.

Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Wij beschikken ook over deze schema’s. Onderhoud u uw auto volgens dit schema dan gaat uw auto langer mee. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het vervangen van de distributieriem en remvloeistof. Zo komt u niet voor onnodige verrassingen te staan.

Het is belangrijk dat uw auto tijdig een onderhoudsbeurt krijgt, dit kan een grote of een kleine beurt zijn, afhankelijk van de kilometerstand en/of leeftijd van uw auto. Dus ook wanneer uw auto nog niet aan zijn APK keuring toe is, kan het zijn dat er wel onderhoud gepleegd moet worden.

Onze autotechnici zijn uitstekend geschoold en hebben verstand van alle merken en typen auto’s. Ook nieuwe en hybride auto’s zijn welkom. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken wordt hun kennis regelmatig opgefrist en aangevuld bij o.a. de Innovam, Bosch en de Automotive Academy. Daarnaast is de werkplaats uitgerust met het juiste gereedschap en de modernste testapparatuur.

Kortom: een werkplaats waar alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden vakkundig en volgens voorschrift worden uitgevoerd.

Onderhoudsbeurt nieuwe auto

Valt uw auto nog onder fabrieksgarantie?
Wij onderhouden uw nieuwe auto volgens fabrieksvoorschrift met behoud van garantie. Het is bij Europese wet geregeld dat uw garantie te alle tijden blijft gelden.
Garantie Blijft

Uiteraard wordt op alle uitgevoerde werkzaamheden BOVAG reparatiegarantie gegeven.

Lease auto onderhoud

Rijdt u in een lease auto? Ook dit is geen probleem, wij mogen voor u de APK keuring, het auto onderhoud en eventuele reparaties uitvoeren.
Voor meer informatie kijk bij James Lease Service.