Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Garantie blijft!

100% fabrieksgarantie bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

De fabrieksgarantie op uw auto blijft ook geldig wanneer u autoservice en onderhoud onderbrengt bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen. Waar u vroeger alleen bij uw dealer terecht kon, blijft de fabrieksgarantie van uw auto nu ook bij merkonafhankelijke onderhoudsbedrijven van kracht. Onze onderhoudsspecialisten beschikken, sinds de invoering van de Wet Monti en de BER2013-wetgeving, over dezelfde technische specificaties als de merkdealer.

Auto garantie gegarandeerd door BER-wetgeving

Europese wetgeving (BER) garandeert dat universele onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische specificaties van uw auto als de merkdealer. Zo bent u vrij om te kiezen voor JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen, zonder daarbij in te leveren op de fabrieksgarantie. Onderhoud en reparatie vindt bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en worden uitsluitend verricht door hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten. Zo garandeert JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen dezelfde kwaliteit en garantie als de merkdealer.

Prijs-kwaliteit verhouding

Kwaliteit, veiligheid en merkonafhankelijkheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een garagebedrijf. Daarnaast is een juiste prijs-kwaliteit verhouding vaak doorslaggevend. JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen biedt u onderhoud en service tegen scherpe prijzen, terwijl u bij de merkdealer vaak de hoofdprijs betaald. De keuze is aan u.

Wetgeving

Doorvoering van de Wet Monti en BER2013 zorgden ervoor dat de fabrieksgarantie van uw auto bij een universeel onderhoudsbedrijf zoals JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen gewoon in tact blijft. Zo kwam er in 2002 een einde aan de concurrentiebelemmering en werd het vanaf 2010 mogelijk om onderhoud door een merkonafhankelijk onderhoudsbedrijf te laten verrichten. Zo is uw auto garantie gewaarborgd.