Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

met behoudt van fabrieksgarantie!

Garantie blijft!

Behoudt uw fabrieksgarantie bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen Rijswijk

Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. De fabrieksgarantie blijft bij ons officieel geldig omdat:

  • Wij werken volgens de Europese wetgeving
  • Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen
  • Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

U kunt dus ook uw nieuwe auto bij ons brengen!

 

Behoud fabrieksgarantie is Europees vastgelegd

Volgens Europese wetten mag ieder autobedrijf onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. De fabrieksgarantie blijft geldig bij onderhoud door een universeel, ofwel onafhankelijk autobedrijf, mits het autobedrijf volgens fabrieksvoorschriften werkt. Verder bepaalt de Europese wet dat autofabrikanten universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s. JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen beschikt over deze informatie. Deze informatie komt o.a. rechtstreeks van Bosch in de vorm van een softwarepakket. Hierdoor kunnen wij uw auto volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden en behoudt u dus uw fabrieksgarantie op uw auto.

 

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen houdt zich aan de fabrieksvoorschriften

Met de juiste apparatuur en software zijn merkonafhankelijke en universele autobedrijven volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. JAMES Autobedrijf Nieuwenhuijsen gebruikt o.a. een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. Wij hebben dus toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten.

Wij onderhouden uw auto volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U hoeft dus niet verplicht naar de dealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud.

Heeft u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij ons welkom. Maak een afspraak!

Originele kwaliteitsonderdelen

Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk en onderhouden! Wij zijn het adres voor uw auto onderhoud voor de regio Den Haag.