Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Onze service is een omweg waard

WELKOM BIJ AUTOSERVICE NIEUWENHUIJSEN

Als JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen zijn wij in 1980 als merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf begonnen met auto onderhoud, reparatie en APK keuringen. Ook wilden wij ons onderscheiden van andere garagebedrijven. Daarom zijn wij ons gaan specialiseren in het inbouwen en repareren van LPG (autogas) installaties. In meer dan 35 jaar tijd hebben wij ons kunnen profileren tot een van de meest vooraanstaande LPG inbouw specialisten van Nederland en kwaliteits garage met een hoog service niveau.

In 2003 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met 1,2,3/// Auto Service. Dit is de landelijke keten van de beste BOVAG-servicebedrijven in Nederland om de zakelijke, de lease maar ook de particuliere autorijder een “origineel alternatief” te bieden. Begin 2012 is 1,2,3/// Auto Service overgegaan in JAMES Lease Service.

Sinds 28 mei 2013 zijn wij aangesloten bij de landelijke onderhoudsformule JAMES Autoservice en kent u ons nu als JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen voor Rijswijk en de regio groot Den Haag. Zo kunnen wij u nu en in de toekomst een nog betere service bieden.