Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Airco bijvulling nodig?

Airco bijvullen Rijswijk

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk is uw aircospecialist voor het snel bijvullen van uw auto airco.

Werkt uw airco installatie minder, niet meer of hoort u suizen of iets rammelen als de airco is aangezet? maak dan direct een afspraak en voorkom schade aan uw airco-installatie laat uw airco direct controleren en vullen.

Voor diagnose en alle voorkomende onderhoud en reparatie werkzaamheden aan uw airco van de auto kunt u in onze garage terecht, onze airco specialisten staan graag voor u klaar.

Het vullen en/of  bijvullen en reinigen van de airco is een van de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden aan uw auto als u alles van het airco systeem werkend wil houden.

Indien gewenst repareren wij uw auto airco installatie met nieuwe onderdelen. Echter is het ook vaak mogelijk om gebruik te maken van zo goed als nieuwe ruildelen. Zo goed als nieuw maar een stuk voordeliger!

Hoe en wanneer te gebruiken?

De airconditioning dient het gehele jaar door gebruikt te worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar ook om de luchtvochtigheid omlaag te brengen. Een hoge luchtvochtigheid geeft altijd een onprettig en benauwd gevoel en kan beslagen ruiten tot gevolg hebben. Het zal duidelijk zijn dat dit de veiligheid niet ten goede komt. Het is dus zaak dat het airco-systeem goed werkt.

Een goede TIP!

Door in de winter en bij regenachtig weer de airconditioning te gebruiken, voorkomt u beslagen ruiten. Gebruik de airconditioning dus altijd. Als deze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt zal het koudemiddel sneller uit de installatie verdwijnen. Dit komt omdat de afdichtingen uitdrogen als het systeem niet gebruikt wordt.
Wij adviseren u om jaarlijks, bij voorkeur in het voorjaar, uw auto airconditioning-systeem een antischimmel behandeling te geven en te laten controleren op een goede werking.

Net als de rest van uw auto heeft ook de airconditioning regelmatig onderhoud nodig!