Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Airco defect?

Is uw airco defect? Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen Rijswijk | Den Haag kunt u terecht voor betaalbare auto airco reparatie en onderhoud, vullen en bijvullen auto airco en alle voorkomende airco werkzaamheden.

Als uw airco defect is, repareren wij indien gewenst uw auto airco installatie met nieuwe onderdelen. Echter is het ook vaak mogelijk om gebruik te maken van zo goed als nieuwe ruildelen. Zo goed als nieuw maar een stuk voordeliger! Tevens kunnen wij tegen een concurrerende prijs in Rijswijk en omgeving Den Haag uw airconditioning (bij)vullen en reinigen.

Wanneer gebruikt u de auto airco?

De airconditioning dient het gehele jaar door gebruikt te worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar ook om de luchtvochtigheid omlaag te brengen. Een hoge luchtvochtigheid geeft altijd een onprettig en benauwd gevoel en kan beslagen ruiten tot gevolg hebben. Het zal duidelijk zijn dat dit de veiligheid niet ten goede komt. Het is dus zaak dat het airco-systeem goed werkt.

Een goede TIP!

Door in de winter en bij regenachtig weer de airconditioning te gebruiken, voorkomt u beslagen ruiten. Gebruik de airconditioning dus altijd. Als deze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt zal het koudemiddel sneller uit de installatie verdwijnen. Dit komt omdat de afdichtingen uitdrogen als het systeem niet gebruikt wordt. Dan gaat de airco defect.
Wij adviseren u om jaarlijks, bij voorkeur in het voorjaar, uw auto airconditioning-systeem een antischimmel behandeling te geven en te laten controleren op een goede werking.

Dus is uw airco defect? Laat het maken bij Autoservice Nieuwenhuijsen!