Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Airco reinigen

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen kan uw auto airco reinigen, zo komt u van die nare geurtjes af als u de airco gebruikt. Bij het reinigen van uw auto airco worden de bacteriën bij de verdamper en in de luchtkanalen geneutraliseerd. Dit doen wij met een anti schimmel behandeling. Dit komt uw gezondheid en alertheid ten goede tijdens het auto rijden. Ook voor het vullen van de airco installatie en alle voorkomende airco reparatie werkzaamheden kunt u bij Autoservice Nieuwenhuijsen terecht.

Indien gewenst repareren wij uw auto airco installatie met nieuwe onderdelen maar het is vaak ook mogelijk om gebruik te maken van zo goed als nieuwe ruildelen. Dat is een stuk voordeliger! Wij kunnen bij airco service Rijswijk en omgeving Den Haag uw airco controleren, (bij)vullen en reinigen tegen zeer concurrerende prijzen.

Wanneer gebruikt u de auto airco?

De airconditioning dient het gehele jaar door gebruikt te worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar ook om de luchtvochtigheid omlaag te brengen. Een hoge luchtvochtigheid geeft altijd een onprettig en benauwd gevoel en kan beslagen ruiten tot gevolg hebben. Het zal duidelijk zijn dat dit de veiligheid niet ten goede komt. Het is dus zaak dat het airco-systeem goed werkt. De auto airco reinigen is dus heel belangrijk om te laten doen.

Een goede TIP!

Door in de winter en bij regenachtig weer de airconditioning te gebruiken, voorkom je beslagen ruiten. Gebruik de airconditioning dus altijd. Als deze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt zal het koudemiddel sneller uit de installatie verdwijnen. Dit komt omdat de afdichtingen uitdrogen als het systeem niet gebruikt wordt.
Wij adviseren u om jaarlijks, bij voorkeur in het voorjaar, uw auto airconditioning-systeem een antischimmel behandeling te geven en uw airco reinigen voor een goede werking.