Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Airco Service Delft

Bij  Airco Specialist Autoservice Nieuwenhuijsen kunt u terecht voor betaalbare auto airco service vlakbij Delft, vullen en bijvullen auto airco en alle voorkomende airco reparatie werkzaamheden.

Indien gewenst repareren wij uw auto airco installatie met nieuwe onderdelen maar het is vaak ook mogelijk om gebruik te maken van zo goed als nieuwe ruildelen. Dat is een stuk voordeliger! Wij kunnen bij airco service Delft, Rijswijk en omgeving Den Haag uw airconditioning (bij)vullen en reinigen tegen zeer concurrerende prijzen.

Wanneer gebruikt u de auto airco?

De airconditioning dient het gehele jaar door gebruikt te worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar ook om de luchtvochtigheid omlaag te brengen. Een hoge luchtvochtigheid geeft altijd een onprettig en benauwd gevoel en kan beslagen ruiten tot gevolg hebben. Het zal duidelijk zijn dat dit de veiligheid niet ten goede komt. Het is dus zaak dat het airco-systeem goed werkt.

Een goede TIP!

Door in de winter en bij regenachtig weer de airconditioning te gebruiken, voorkom je beslagen ruiten. Gebruik de airconditioning dus altijd. Als deze gedurende langere tijd niet gebruikt wordt zal het koudemiddel sneller uit de installatie verdwijnen. Dit komt omdat de afdichtingen uitdrogen als het systeem niet gebruikt wordt.
Wij adviseren u om jaarlijks, bij voorkeur in het voorjaar, uw auto airconditioning-systeem een antischimmel behandeling te geven en te laten controleren op een goede werking.

Net als de rest van uw auto heeft ook de airconditioning regelmatig airco service Delft nodig!