Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

APK Check

Een APK check voor uw auto nodig? Snel Keuren!

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen kan uw APK keuring snel en vakkundig uitvoeren. Woont u in Rijswijk, Den Haag of Delft en omstreken? dan zijn wij voor u binnen 5 à 10 minuten bereikbaar voor uw APK check

Wij kunnen u op korte termijn helpen met de APK keuring van uw auto. Wij beschikken over meerdere vakkundige en ervaren APK keurmeesters om uw APK check snel uit te voeren.

Kortom u bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle en betrouwbare APK keuring.

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is uw APK keuringsstation in Rijswijk en voor de hele regio Den Haag. Wij zijn al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Den Haag voor het onderhoud, reparatie, checks APK keuring. Wij leveren kwaliteit voor een lagere prijs.

Wij zijn een moderne autogarage voor betrouwbaar en voordelig onderhoud en reparaties,  uw auto is bij ons in goede handen, door de moderne testapparatuur, gereedschappen en gekwalificeerde monteurs.

Mochten er tijdens de APK keuring toch reparatiepunten of adviespunten worden ontdekt die nodig zijn voor het afgeven van een geldig APK keuringsbewijs, dan informeren wij u altijd en zullen wij u van het juiste advies voorzien.

U komt nooit voor verrassingen te staan, er is altijd vooraf communicatie met u als klant.

Maak een afspraak of vul het contactformulier in op onze website.

Ervaar onze service zelf eens! U bent van harte welkom.