Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

"een omweg waard"

APK Den Haag

Voor een voordelige en betrouwbare APK Den Haag komt u naar JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen. De kosten voor de APK zijn € 39,95 incl. btw. JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is er niet alleen voor een APK, maar ook voor alle automerken voordelig auto onderhoud, auto reparatie, banden uitlijnen en airco beurt.

Bij ons zijn de APK keurmeesters uitstekend geschoold en zullen u altijd van het juiste advies voorzien. De APK is een veiligheids- en milieu keuring van de auto. De auto wordt getoetst op eisen van de wegenverkeerswet. Deze eisen zijn opgesteld door de RDW en de overheid. Wanneer u rijdt zonder geldige APK loopt u het risico op hoge boetes en wanneer u betrokken raakt bij een ongeluk keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk niets uit.

Wanneer uw APK uitgevoerd dient te worden verschilt per auto. Nieuwe auto’s hoeven bijvoorbeeld minder vaak gecontroleerd te worden dan oude auto’s. Wanneer uw huidige APK vervalt is terug te vinden in het APK-keuringsrapport.

De APK is geen onderhoudsbeurt en de auto zal dus ook na de APK regelmatig gecontroleerd en onderhouden moeten worden volgens voorschrift. Zo houdt u een betrouwbare auto. Combineert u de APK bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen met een grote onderhoudsbeurt of een jaarbeurt dan is de APK gratis.

APK Den Haag bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

Wij zijn een familiebedrijf in Rijswijk waar kwaliteit en service erg hoog in het vaandel staan. Als er iets gerepareerd of vervangen dient te worden in het kader van de APK dan zullen wij u altijd vooraf toestemming vragen om onderdelen aan de auto te mogen vervangen. Zo voorkomen wij dat u na een APK voor een onverwachte, hoge rekening zal komen te staan.

Moet uw auto gekeurd worden voor de APK? Den Haag en omstreken heeft met JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen een goede garage in huis. De beste service voor de laagste prijs!