Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

"een omweg waard"

APK Den Haag

APK keuring nodig?

Een vakkundige APK keuring in Den Haag uit laten voeren doet u bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen. Al meer dan 40 jaar zijn wij in de Regio Den Haag het betrouwbare adres voor uw APK keuring en het onderhoud van uw auto.

Voor een snelle en betrouwbare APK keuring, Onderhoudsbeurt, Auto reparatie, Diagnose, Banden, Uitlijnen of Airco servicebeurt bent u welkom bij uw garage “JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen Den Haag” wij staan klaar voor degene uit de omgeving van Den Haag, wij zijn sterk in alle automerken en bereikbaar binnen 10 minuten.

De Algemene Periodieke keuring (APK) is een belangrijke en wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Dit is een keuring op de minimale eisen waaraan een auto moet voldoen.

Het is misschien overbodig om te vermelden, maar als er werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden om uw auto aan de wettelijke eisen van de APK te laten voldoen, dan wordt u hierover altijd vooraf geïnformeerd. Wij repareren of vervangen nooit iets zonder u medeweten en vooraf verkregen toestemming.

Wat kost de APK?

APK keuring Benzine | Diesel |LPG | Elektrisch | nu slechts € 59,95
incl. viergasmeting, incl. roetmeting, RDW-afmelding, BTW, excl. deeltjes meting.

*er wordt een toeslag berekend van € 40,– incl. BTW voor kampeerauto’s en old-timers

Wanneer is er een APK keuring nodig?

Benzine|Elektrisch auto’s:

Na het vierde levensjaar. Daarna twee jaar later. Vanaf dat moment ieder jaar.

Diesel of LPG: Drie jaar na de eerste toelating op de weg. Vanaf dat moment ieder jaar.

Ook kunt u het keuringsrapport van uw auto raadplegen of kijken op de site van de RDW.

Wat hebben wij nodig voor een APK keuring?

Uw voertuig en uw bijbehorende kentekenbewijs indien het een CD,GN of BN kenteken heeft.

Kan ik mijn auto ook eerder laten keuren?

Ja dat kan. Het is mogelijk om uw auto twee maanden voor de vervaldatum van uw keuringsrapport APK te laten keuren.

Regelmatige controle en onderhoud van de auto

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk.

TIP!

Als u de APK combineert met een Grote onderhoudsbeurt dan is de APK zelfs GRATIS!

Klik hier om uw APK vervaldatum te controleren!

Bij ons zijn de APK keurmeesters uitstekend geschoold en zullen u altijd van het juiste advies voorzien. De APK is een veiligheids- en milieu keuring van de auto. De auto wordt getoetst op eisen van de wegenverkeerswet. Deze eisen zijn opgesteld door de RDW en de overheid. Wanneer u rijdt zonder geldige APK loopt u het risico op hoge boetes en wanneer u betrokken raakt bij een ongeluk keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk niets uit.

De APK keuring is geen onderhoudsbeurt en de auto zal dus ook na de APK regelmatig gecontroleerd en onderhouden moeten worden volgens voorschrift. Zo houdt u een betrouwbare auto. Combineert u de APK bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen met een grote onderhoudsbeurt of een jaarbeurt dan is de APK gratis.

APK Den Haag bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

Ons BOVAG garagebedrijf is een familiebedrijf, waar kwaliteit en service erg hoog in het vaandel staan. Als er iets gerepareerd of vervangen dient te worden in het kader van de APK dan zullen wij u altijd vooraf toestemming vragen om onderdelen aan de auto te mogen vervangen. Zo voorkomen wij dat u na een APK voor een onverwachte, hoge rekening zal komen te staan.