Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

APK Rijswijk

Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen bent u aan het juiste adres voor een APK. Rijswijk is dichtbij en de garage biedt een voordelige, betrouwbare, snelle en vakkundige APK keuring.

Uw auto moet er eens in de zoveel tijd weer aan geloven: de Algemene Periodieke Keuring, de APK keuring. Een APK keuring is een keuring waarbij wordt gekeken of uw auto nog aan de, door de overheid en de RDW gestelde, eisen voldoet.

Als uw auto niet voldoet aan de APK keuring terwijl u er in rijdt, loopt u kans op hoge boetes. Wanneer u betrokken raakt bij een ongeluk is de kans groot dat uw verzekeringsmaatschappij u niets betaalt.

Het verschilt per auto hoe vaak de APK keuring gedaan moet worden. Oudere auto’s moeten ieder jaar gekeurd worden, terwijl dit bij nieuwe auto’s niet altijd nodig is. Wanneer uw auto gekeurd moet worden vindt u terug in het APK-keuringsrapport.

Een APK keuring is dus van groot belang. De beste garage voor uw APK: Rijswijk –  JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen.

APK Rijswijk bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

De APK keuring wordt bij ons altijd uitgevoerd door professionals die uw auto erg goed kennen. Onze monteurs hebben allemaal een passende opleiding genoten en zijn bekend met alle merken en auto’s.

Bij onze garage kost een APK voor benzine/diesel & LPG motoren slechts € 39,95.  Dit is inclusief een viergasmeting, roetmeting, RDW-afmelding en BTW.  Maar, de APK keuring kan gratis voor u zijn! Als u de APK keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt hoeft u niets te betalen voor de APK keuring.

Echter biedt een APK keuring geen garantie voor de rest van het jaar. Er kan altijd iets stuk gaan en het is dus van groot belang om uw auto regelmatig te laten controleren te onderhouden. Bij de APK keuring wordt nooit iets vervangen of gerepareerd zonder uw medeweten en toestemming. Zo voorkomen wij dat u voor onaangename verassingen en hoge kosten komt te staan.

Op zoek naar het juiste adres voor uw APK? JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk heet u van harte welkom.