stockfoto1resized

Auto grote beurt

Is uw auto toe aan een grote beurt? Dan willen wij u graag verwelkomen bij James Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk.

Wanneer het op onderhoudsbeurten aankomt, zijn wij de specialisten voor uw auto. Wij geven u altijd het juiste advies zodat u weer veilig de weg op kunt. Het is belangrijk om veel aandacht te besteden aan de onderhoudsbeurten van uw auto. Elke auto heeft zijn eigen onderhoudsschema en wij weten precies wat uw auto nodig heeft. Omdat wij over alle juiste onderhoudsvoorschriften en de beste apparatuur voor alle automerken beschikken en niet te vergeten over uitstekend geschoolde autotechnici met jaren ervaring beschikken die iedere auto van nieuw tot oud perfect kunnen onderhouden of repareren zijn wij voor u het aangewezen adres. Onze vele klanten komen vooral uit Rijswijk en de regio Den Haag. Ook hebben wij klanten die van verder weg komen en het absoluut geen probleem vinden om voor onze klantvriendelijkheid, expertise, kwaliteit en uitstekende service wat langer te rijden om de auto door ons te laten onderhouden of repareren.

Wij werken volgens fabrieksvoorschrift met originele merk onderdelen, maar dan net iets goedkoper. U bent bij ons dus niet alleen in goede handen maar ook nog een stuk goedkoper uit! U krijgt bij ons meer service voor minder geld.

Uw auto is meestal voor een aantal jaren uw trouwe vierwieler. Deze verdient dus eens in de zoveel tijd wat extra aandacht. Ga daarom eens voor een grote beurt naar James Autoservice Nieuwenhuijsen. Dit kan natuurlijk ook wanneer uw auto net nieuw is. Uw fabrieksgarantie vervalt niet als uw auto wordt onderhouden volgens voorschrift. 

Onze autotechnici zijn uitstekend opgeleid en hebben jaren lange ervaring. U bent bij ons altijd verzekerd van een professionele aanpak. 

Wat houdt de grote beurt in?
Een grote beurt bestaat bij James Autoservice Nieuwenhuijsen uit een hele hoop zaken. 
Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende onderdelen en service:

  • Een complete veiligheidscheck 
  • Vervangen van de olie  
  • Vervangen van het oliefilter, luchtfilter, interieurfilter 
  • Reinigen en afstellen van de remmen
  • Een APK keuring
  • GRATIS vervangend vervoer bij een onderhoudsbeurt


Een grote beurt is een duurzame investering die u dubbel en dwars zal terug verdienen. U voorkomt in de meeste gevallen een pechgeval of de extra kosten van gevolgschade door het doorrijden met versleten of defecte onderdelen. U kunt al een grote beurt laten doen voor maar €279, - die kans laat u toch niet liggen? 

Wij vinden het leuk om veelzijdig bezig te zijn in de autotechniek, en daarom kunnen wij u overal mee van dienst zijn. Hebt u een bijvoorbeeld een hybride of een auto die op LPG rijdt? Geen probleem. Hebt u een wat oudere auto of juist een gloed nieuwe auto? Ook geen probleem. U merkt het, voor ons is niets te veel of vreemd. Neem daarom vandaag nog contact op met een van onze monteurs of autospecialisten. Zij zullen u van het beste advies voorzien.

 

Cijfer van onze klanten:

9,1

 
BesteGarage.nl