Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Auto kleine beurt

Is uw auto toe aan een kleine beurt of grote beurt, en heeft u geen idee wat er daadwerkelijk aan onderhoud moet gebeuren?
Dan kunnen wij van James Autoservice Nieuwenhuijsen u van dienst zijn. Als wij het kentekennummer, bouwjaar en de km-stand van de auto weten dan kunnen wij nagaan wat er precies is voorgeschreven voor de onderhoudsbeurt. Wij zijn de beste garage voor u en uw auto. Al meer dan 35 jaar hebben wij ervaring in het uitvoeren van een kleine beurt, grote beurt of APK keuring voor onze klanten in Rijswijk en de regio Den Haag.

Groot of klein?
Wanneer is het nu handig om een grote beurt en wanneer is het handig om een kleine beurt uit te laten voeren. U bepaalt natuurlijk te alle tijden zelf of uw auto een beurt moet ondergaan. Wij beschikken wel over de onderhoudsschema’s van alle merken auto’s en weten daarom wel wat goed voor uw auto zou zijn en kunnen u daarom goed adviseren. Een auto heeft onderhoud nodig om goed te functioneren maar zeker ook om veilig te blijven rijden. Zeker wanneer u veel rijdt is het belangrijk dat dit zo veilig mogelijk verloopt. Door uw auto regelmatig weg te brengen naar een garage voor een onderhoudsbeurt bent u goed op weg.

Sommige auto’s hebben meer onderhoud nodig als andere, denk bijvoorbeeld aan een auto die veel kilometers maakt, bijvoorbeeld de zakelijke leaseauto of een oude auto. Deze auto moet vaker gecontroleerd worden op het oliepeil of de kwaliteit van de olie. Olie verversen moet bij deze auto’s regelmatig gebeuren, anders zullen bepaalde onderdelen sneller slijten of zelfs defect gaan. Een nieuwere auto en een auto die minder kilometers maakt heeft vaak minder onderhoud nodig. In de praktijk kan dit ook anders zijn. Wij kijken altijd wat er voorgeschreven staat voor uw auto bij een onderhoudsbeurt, uiteraard beoordelen wij of het vervangen van bepaalde onderdelen wel echt noodzakelijk is. Is een luchtfilter voorschreven maar nog echt schoon te noemen, dan zullen wij deze niet vervangen. Wij passen waar nodig de onderhoudsbeurt voor u aan om de kosten voor u te beperken.

Wat houdt een kleine beurt in?
Hebt u geen zin om veel geld kwijt te zijn aan een grote beurt? Maar u wilt u auto wel onderhouden. Dan is de kleine beurt (jaar beurt) vast en zeker iets voor u. Wij zorgen er voor dat u weer veilig de weg op rijdt. Dit allemaal kunt u al voor een vaste lage prijs van €179, – laten realiseren.
De kleine beurt voor uw auto houdt onder andere het volgende in:

  • Complete veiligheidscheck
  • Vervangen van olie
  • Vervangen van oliefilter
  • APK keuring

Bent u al overtuigd?
Maak direct een afspraak via onderstaande button. Een van onze specialisten neemt contact met u op.