Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

Auto reparatie Den Haag

Zoekt u een goed adres voor de reparatie van uw auto in de omgeving van Den Haag? JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen.

Als uw auto kapot is wilt u deze natuurlijk snel laten repareren. Wij als BOVAG garage in Rijswijk kunnen snel een diagnose stellen aan uw auto. Onze monteurs beschikken over alle benodigde technische gegevens, kennis en testapparatuur voor alle merken auto’s om dit zo goed mogelijk voor u te kunnen doen.

Is er een defect aan uw auto, merkt u afwijking in het rijgedrag, hoort u een raar geluid of brandt er een storingslampje in uw dashboard van de auto? Laat dit dan even controleren door ons. Wellicht is er niets, het is vaak beter om erger te voorkomen dan te genezen.

Repareren van uw auto doen wij met originele kwaliteitsonderdelen, uiteraard wordt u altijd vooraf ingelicht over onze bevindingen en de te verwachten kosten. Goede communicatie vooraf en geen verrassingen achteraf.

Laat uw auto reparatie uitvoeren door JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk. Uiteraard zijn klanten uit de omgeving van Den Haag, Nootdorp, Wateringen, Delft, Voorburg, Leidschendam en Wateringseveld  ook welkom voor iedere willekeurige auto reparatie. Wij zijn door onze centrale ligging binnen 10 minuten bereikbaar.

Probeer onze service zelf eens! en maak een afspraak.

We heten u van harte welkom.