Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

Auto reparatie Rijswijk

Zoekt u een goed adres voor de reparatie van uw auto in Rijswijk? JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen.

Als uw auto kapot is wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Wij als JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen zijn een BOVAG garage in Rijswijk en kunnen snel een diagnose stellen aan uw auto. Onze monteurs beschikken over alle benodigde technische gegevens, kennis en testapparatuur voor alle merken auto’s om dit zo goed mogelijk voor u te kunnen doen.

Is er een defect aan uw auto, merkt u afwijking in het rijgedrag, hoort u een raar geluid of brand er een storingslampje in uw dashboard van de de auto? Laat dit dan even controleren door ons. Wellicht is er niets, het is vaak beter om erger te voorkomen dan te genezen.

Repareren van uw auto doen wij met originele kwaliteit onderdelen, uiteraard wordt u altijd vooraf ingelicht over onze bevindingen en de te verwachten kosten. Goede communicatie vooraf en geen verrassingen achteraf.

Laat uw auto reparatie uitvoeren door JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk. Uiteraard zijn klanten uit de omgeving van Den Haag, Nootdorp, Wateringen, Delft, Voorburg, Leidschendam en Wateringseveld  ook welkom voor iedere willekeurige auto reparatie. Wij zijn door onze locatie binnen 10 minuten bereikbaar.

Vraag naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer.

Probeer onze service zelf eens! en maak een afspraak.

We heten u van harte welkom.