Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

Auto repareren Den Haag

Zoekt u een goed adres in de omgeving van Den Haag om uw auto te laten repareren? JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen.

Als er iets kapot of versleten is aan uw auto dan wilt u dan wilt u dit natuurlijk snel laten repareren. Wij als BOVAG Garage “Autoservice Nieuwenhuijsen” kunnen snel een diagnose stellen aan uw auto. Onze monteurs beschikken over alle benodigde technische gegevens, kennis en testapparatuur voor alle merken auto’s om dit zo goed mogelijk voor u te kunnen doen.

Is er een defect aan uw auto, merkt u afwijking in het rijgedrag, hoort u een raar geluid of brandt er een storingslampje in uw dashboard van de auto? Laat dit dan even controleren door ons. Wellicht is er niets, het is vaak beter om erger te voorkomen dan te genezen.

Repareren van uw auto doen wij met originele kwaliteit onderdelen, uiteraard wordt u altijd vooraf ingelicht over onze bevindingen en de te verwachten kosten. Goede communicatie vooraf en geen verrassingen achteraf.

Laat uw auto reparatie uitvoeren door JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk. Uiteraard zijn klanten uit de omgeving van Den Haag, Nootdorp, Wateringen, Delft, Voorburg, Leidschendam en Wateringseveld  ook welkom voor iedere willekeurige auto reparatie.

Wij zijn door onze centrale ligging binnen 10 minuten voor iedereen bereikbaar.

Probeer onze service zelf eens en maak een afspraak.

We heten u van harte welkom.