Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Autobedrijf Den Haag

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is het voordeligste en betrouwbaarste autobedrijf in Den Haag en omstreken. Een beurt bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Den Haag wordt altijd uitgevoerd door professionele automonteurs die de juiste opleiding hebben gehad om uw auto onder handen te mogen nemen. Het maakt niet uit wat voor auto u bezit: een oude auto, een nieuwe auto, een oldtimer, een gezinsauto of een sportauto. Niets is ons te gek. Omdat wij altijd gebruik maken van originele onderdelen en originele onderhoudsschema’s blijft uw fabrieksgarantie behouden. U hoeft zich dus niet druk te maken over de garantie bij een reparatie. JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is úw autobedrijf. Den Haag is eenvoudig te bereiken vanaf Rijswijk, waar de garage zich bevindt.

Service van de bovenste plank

Autoservice is uw ideale autobedrijf. Den Haag ligt dichtbij en is goed te bereiken. Wij denken altijd met u mee. Als een onderdeel aan vervanging toe is laten we dat u eerst weten alvorens we de reparatie doen. Zonder uw toestemming voeren we de reparatie niet uit. Hiermee voorkomen we dat u hoge rekeningen krijgt waar u niets van weet. Wij bewaren oude onderdelen, zo kunt u zien wat er mis was en waarom de reparatie gedaan moest worden. Wij werken transparant.

Autobedrijf Den Haag – Ook voor onderhoud van uw leaseauto

Wij hebben vele contracten met gerenommeerde leasemaatschappijen zoals Leaseplan, Athlon, Dutchlease, Arval en ALD Automotive. Een leaseauto betekent dus niet dat u niet bij ons terecht kunt. Sterker nog, een leaserijder kan terecht bij ons voor speciale service. Onderhoud en reparties mogen allemaal plaatsvinden in de garage in Rijswijk. Wanneer u geen tijd heeft om uw leaseauto te komen brengen kunnen wij de auto ophalen. Met onze speciale haal- en brengservice hoeft u de deur niet meer uit om uw auto te laten repareren. Wij zorgen ervoor dat uw auto opgehaald wordt en na de werkzaamheden weer netjes bij u op de stoep staat. Dat scheelt een hoop gedoe.

Wij leveren dus de beste service voor de laagste prijs. Neem snel contact met ons op en plan een afspraak in op de datum en tijd die u het beste uitkomt. Wij staan altijd voor u klaar.