Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

Autobedrijf Nieuwenhuijsen Rijswijk

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk is een voordelig en betrouwbaar BOVAG autobedrijf waar u met elk merk en type auto welkom bent. Voor onderhoud, APK keuring of het repareren van uw auto bent u van harte welkom. Wij zullen u snel proberen te helpen met onze service. Ruim 40 jaar ervaring – maak een afspraak!

Uw auto reparatie of onderhoudsbeurt wordt altijd uitgevoerd volgens voorschrift en door goed opgeleide automonteurs.  Het maakt niet uit wat voor auto u bezit, niets is ons te gek.

Omdat wij altijd gebruik maken van originele onderdelen en originele onderhoudsschema’s blijft uw fabrieksgarantie behouden. U hoeft zich dus niet druk te maken over de garantie bij een reparatie. JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is úw autobedrijf.

Autobedrijf Nieuwenhuijsen Rijswijk- Onderhoud van uw leaseauto

Wij hebben vele contracten met gerenommeerde leasemaatschappijen zoals Leaseplan, Athlon, Dutchlease, Arval, ALD Automotive, Alphabet lease.

Uw leaseauto is bij ons ook welkom. Sterker nog, een leaserijder kan terecht bij ons voor speciale service. Onderhoud en reparaties mogen allemaal plaatsvinden in onze garage in Rijswijk. Wanneer u geen tijd heeft om uw leaseauto te komen brengen kunnen wij de auto ophalen. Met onze speciale haal- en brengservice hoeft u de deur niet meer uit om uw auto te laten repareren. Wij zorgen ervoor dat uw auto opgehaald wordt en na de werkzaamheden weer netjes bij u op de stoep staat. Dat scheelt een hoop tijd.

Wij leveren dus de beste service voor een lagere prijs. Neem snel contact met ons op en plan een afspraak in op de datum en tijd die u het beste uitkomt. Wij staan altijd voor u klaar.