Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Autobedrijf Rijswijk

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is een betrouwbaar en voordelig autobedrijf. Rijswijk en Den Haag bevinden zich op korte afstand waardoor ons autobedrijf goed bereikbaar is. Bij ons autobedrijf in Rijswijk kunt u, naast onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden, ook terecht voor een APK keuring of airco service. Kom gerust eens langs voor voordelig en betrouwbaar advies over allerlei werkzaamheden omtrent uw auto!

Diverse werkzaamheden

In de moderne garage van dit autobedrijf in Rijswijk werken uitstekend geschoolde monteurs die allerlei werkzaamheden verrichten aan diverse auto’s. Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen bent u aan het juiste adres voor:

  • APK keuring
  • Auto onderhoud en reparatie
  • Wissel van zomer- en winterbanden
  • Airco onderhoud en reparatie

Om op de hoogte te blijven van de technische ontwikkelingen in de autobranche volgen onze monteurs op regelmatige basis opfriscursussen en/of bijscholing. Zodoende kunnen onze monteurs elk type auto onderhouden. Een gloednieuwe auto of een oldtimer? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Door te werken volgens de, door fabrikanten opgegeven, onderhoudsschema’s worden alle auto’s perfect onderhouden. Het grote voordeel hieraan is dat auto’s bewezen langer mee gaan. Daarnaast kunnen auto’s die nog binnen de garantie vallen ook onderhouden worden bij ons. Omdat wij volgens het boekje te werk gaan zal elke auto die nog een geldende garantie heeft, onder de garantie blijven vallen. Op deze manier zijn wij een goedkopere oplossing voor een dure merkdealer.

Als er mankementen worden opgemerkt aan uw auto tijdens een onderhoudsbeurt of APK keuring wordt u door ons ingelicht. Tijdens dit gesprek wordt u bijgepraat over de stand van zaken en de ernst van het mankement. De oplossing wordt met u doorgesproken en ook het financiële aspect wordt met u besproken. Op deze manier komt u nooit voor onverwachte uitgaven te staan! Onze monteurs verhelpen het mankement pas wanneer u ons daarvoor groen licht heeft gegeven.

Heeft u uw auto nodig bij het uitvoeren van uw beroep of heeft u om een andere reden een auto nodig? Maak dan gebruik van de vervangend vervoer dienst.

Meer informatie over ons autobedrijf in Rijswijk? Neem dan contact met ons op.