Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Autogarage Den Haag

Zoekt u een voordelig en betrouwbaar garagebedrijf in de omgeving van Den Haag? Dan is Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk uw adres. U krijgt GRATIS vervangend vervoer bij al ons auto onderhoud. Kies voor voordelig auto onderhoud zoals; de kleine beurt, grote beurt, reparatie, APK en banden uitlijnen. Leaserijder? Bij een kleine beurt, grote beurt of APK keuring GRATIS haal- en brengservice! 

Autogarage Den Haag en omgeving

Autoservice Nieuwenhuijsen is een voordelig en betrouwbare BOVAG autogarage in de omgeving Den Haag en is gevestigd in Rijswijk op het industrieterrein in de wijk Plaspoelpolder. GRATIS vervangend vervoer tijdens onderhoud aan uw auto. Voor alle automerken kunt u terecht bij Autoservice Nieuwenhuijsen voor een APK keuring, een onderhoudsbeurt, een reparatiebeurt, airco service en reparatie, banden balanceren, autobanden en uitlijnen.

Door te beschikken over de originele onderhoudsschema’s, die worden afgegeven door de fabrikant, is Autoservice Nieuwenhuijsen het alternatief voor de merkdealer in de regio Den Haag. Komen wij iets tegen tijdens een onderhoudsbeurt of een APK keuring? Dan vragen wij u altijd vooraf toestemming om deze onderdelen te mogen vervangen. Oude onderdelen worden altijd in onze garage bewaard totdat u de auto heeft opgehaald. Op die manier kunt u zien wat er is vervangen, en waarom het onderdeel vervangen moest worden.

Autoservice Nieuwenhuijsen, voordelig auto onderhoud.

Wij zijn sterk in elk automerk in de regio Den Haag. Voor een goedkope onderhoudsbeurt, auto reparatie, APK keuring, (winter)banden of uitlijnen bent u bij autogarage Nieuwenhuijsen aan het juiste adres.  Onze technici zijn uitstekend geschoold en wij beschikken over de juiste uitleesapparatuur en onderhoudsschema’s van de fabrikant. Hierdoor zijn wij in staat om auto’s te onderhouden van jong tot oud. Ook een nieuwe auto die in de fabrieksgarantie zit kan door onze autogarage gewoon onderhouden worden met behoud van garantie.
Wij zijn aangesloten bij JAMES Auto Service en verzorgen de regio Den Haag vanuit Rijswijk voor auto onderhoud, auto reparatie en APK keuring van uw auto. Autoservice Nieuwenhuijsen Den Haag is de garage die een excellente service bied, waar al onze trouwe particuliere en zakelijke klanten al jaren naar tevredenheid gebruik van maken. Een GRATIS haal en breng service voor de zakelijke (lease) rijder in de regio Den Haag. U krijgt de auto na een grote beurt, kleine beurt of APK keuring gewassen van buiten en gestofzuigd retour.

Autoservice Nieuwenhuijsen – Leaseauto onderhoud Den Haag

De lease auto heeft zijn weg al jaren gevonden naar Autoservice Nieuwenhuijsen. Wij hebben contracten met de gerenommeerde leasemaatschappijen afgesloten om de onderhoudsbeurt, auto reparatie, auto banden of APK keuring aan hun leaseauto te mogen doen. Nieuwe auto’s zijn dus ook welkom in onze werkplaats, wij repareren en onderhouden uw auto in onze autogarage te Rijswijk volgens voorschrift van de fabrikant met behoud van de fabrieksgarantie. Leaseplan, Athlon, Dutchlease en ALD Automotive zijn gerenommeerde partijen waarvoor wij als Autoservice Nieuwenhuijsen in de omgeving Den Haag veel lease auto’s onderhouden en repareren. Maak ook eens gebruik van onze excellente service en ervaar het zelf!