Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

Distributieriem vervangen

Uw distributieriem vervangen?

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen bent u aan het juiste adres. Woont u in Rijswijk of in de omgeving van Den Haag, wij zijn binnen 15 minuten rijden bereikbaar.

Elke auto is, zoals bekend, aan slijtage onderhevig. Vanwege het doorgaans intensieve gebruik van een auto gaat de distributieriem na een bepaald aantal kilometers of jaren snel in kwaliteit achteruit. Het gevolg hiervan is dat deze ongemerkt kan breken of scheuren. Indien de distributieriem in de motor breekt, zit u opgescheept met hoge reparatiekosten. Gelukkig bestaan er handige richtlijnen zodat u exact weet wanneer de tijd is om uw distributieriem te vervangen. De distributieriem dient preventief te worden vervangen bij een bepaalde kilometerstand, bijvoorbeeld na 120.000 kilometer of bijvoorbeeld na 10 jaar. Op welk moment dit exact dient te gebeuren, staat in het instructieboekje of het onderhoudsschema van uw auto. Wij beschikken over deze schema ‘s en zullen u van het juiste advies voorzien.

Topkwaliteit distributieriemen

U wilt bij een nieuwe distributieriem kunnen rekenen op topkwaliteit en deskundigheid? Doorgaans is een distributieriem vervangen een ingrijpende klus waarbij vergaande zorg en professionaliteit is vereist. Het tijdig vervangen van de distributieriem is van groot belang. Een distributieriem is namelijk een precisie-onderdeel. Autoservice Nieuwenhuijsen werkt uitsluitend met de beste producten die gekenmerkt worden door een lange gebruiksduur.

Een merk onafhankelijk familiebedrijf

Autoservice Nieuwenhuijsen is een merk onafhankelijk autobedrijf. We zitten inmiddels al 40 jaar in het vak en zijn een echt familiebedrijf. Kenmerkend voor ons familiebedrijf is naast onze deskundigheid de vergaande passie voor auto’s. Onze klanten komen dan ook vaak van verder weg, omdat onze service en vakkennis als buitengewoon wordt ervaren.

Twijfelt u of uw distributieriem moet worden vervangen? Op onze vestiging is altijd een specialist in distributieriemen aanwezig. Kom gerust langs of informeer voor een vrijblijvend advies.