Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Garage den Haag

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is een begrip in de regio Rijswijk – Den Haag. Bij onze garage in Den Haag kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden omtrent uw auto. In onze de moderne garage in Rijswijk, in de buurt van Den Haag, is uw auto niet alleen aan het juiste adres voor onderhoud en/of reparatie, maar ook voor airco service en een APK keuring!

Werkzaamheden

Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en gereedschap om uw auto volledig te kunnen onderhouden. De monteurs die wij in dienst hebben zijn uitstekend geschoold en volgen regelmatig opfriscursussen en/of bijscholing. Op die manier kunnen wij garanderen dat uw auto door vakkundige monteurs en volgens het originele voorschrift wordt onderhouden.

De garage van JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen beschikt over de originele onderhoudsschema’s, die worden afgegeven door de autofabrikanten, en op deze manier kunnen onze monteurs uw auto precies volgens het boekje onderhouden en gaat de auto langer mee. Valt uw auto nog binnen de garantie en komt u toch bij ons uit? Dan blijft uw auto nog steeds binnen de garantie vallen, omdat onze monteurs de auto precies volgens het onderhoudsschema onderhouden en/of repareren.

Heeft u uw auto bij ons gebracht voor een onderhoudsbeurt en komen onze monteurs mankementen tegen tijdens het onderhoud? Dan wordt u ten alle tijden ingelicht over hetgeen onze monteurs zijn tegenkomen. Tijdens dit gesprek zal om uw toestemming worden gevraagd voor de reparatie, op deze manier weet u wat er mis is met de auto en kunt u een afweging maken wat betreft de kosten. U komt bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen nooit voor verrassingen te staan!

Vervangend vervoer

Is uw auto toe aan onderhoud en/of reparatie maar komt het eigenlijk niet goed uit omdat u de auto nodig hebt voor werk of andere zaken? JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen regelt altijd vervangend vervoer voor u. Op deze manier kunt u bij onze garage in Den Haag altijd een onderhoudsbeurt en/of reparatiebeurt inplannen.

Wilt u meer informatie over JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen? Neem dan contact op!