Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

met behoudt van fabrieksgarantie!

Grote Onderhoudsbeurt in Rijswijk

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen: dé garage voor de grote beurt van uw auto in Rijswijk

Eens in de zoveel tijd is uw auto toe aan uitgebreid onderhoud, oftewel de grote beurt. Dit is belangrijk voor uw voertuig, met de grote onderhoudsbeurt verlengd u de levensduur van uw auto en heeft u meer zekerheid voor het veilig en zorgeloos rijden.

Waarom een grote beurt voor uw auto?

Tijdens een grote beurt worden de belangrijkste onderdelen van uw auto gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Zo bent u er zeker van dat uw voertuig in goede staat blijft en kunt u zonder zorgen de weg op. Door regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, voorkomt u onverwacht hoge kosten door schade aan bijvoorbeeld de motor of distributieriem. Dankzij deze voorzorgsmaatregel bent u uiteindelijk voordeliger uit én gaat uw auto langer mee.

Wat controleren onze servicespecialisten tijdens een grote beurt?

Onze monteurs onderhouden uw auto graag. Zij controleren tijdens de grote beurt onder meer de volgende onderdelen:

  • de accu
  • de verlichting
  • de airbags
  • het remsysteem
  • de bougies
  • de remolie
  • de banden

Daarnaast vervangen zij de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. Het interieurfilter en de koel- en ruitensproeiervloeistof worden eveneens gecontroleerd en indien nodig vervangen.

Alle werkzaamheden vinden vanzelfsprekend plaats volgens de fabrieksvoorschriften, zodat de fabrieksgarantie van uw voertuig te allen tijd behouden blijft.

Wanneer is het tijd voor de grote onderhoudsbeurt?

Wanneer uw voertuig toe is aan de grote beurt, verschilt per auto. Dit is afhankelijk van het merk, de kilometerstand, uw jaarlijkse kilometrage en de leeftijd van de auto.

Rijdt u veel? Dan is het raadzaam de intervallen zoals vermeld in het instructieboekje van uw auto op te volgen of soms zelfs eerder of vaker, denk hierbij aan veelvuldig caravan trekken of uw bedrijfsauto die iedere dag vol beladen is.

Rijdt u sporadisch? In dat geval adviseren wij u niet de intervallen in het instructieboekje aan te houden, maar uw auto jaarlijks langs te brengen voor controle. Veelvuldige stilstand kan nadelige effecten hebben op een auto en voor mankementen zorgen, met name op het gebied van de remwerking. Wanneer u weinig rijdt, volstaat het eenmaal per jaar een beurt uit te laten voeren, bijvoorbeeld tegelijk met de APK.

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken om te achterhalen of uw auto al toe is aan een grote onderhoudsbeurt? Geen enkel probleem! Kom gerust even langs, of bel even, dan kijken wij dit vrijblijvend voor u na.

Uw APK combineren met een onderhoudsbeurt 

Wist u dat bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen de APK eenvoudig met een grote beurt te combineren is? Dit scheelt u een extra rit naar de garage. Zo is uw auto meteen gecontroleerd op verkeersveiligheid én weer in perfecte staat. Als u de APK combineert met de grote beurt, dan krijgt u de APK volledig gratis (bij een kleine beurt ontvangt u 50% korting).

Geniet van onze vertrouwde service in Rijswijk

Kortom: zoekt u een klantvriendelijke, professionele partij om de grote beurt van uw auto uit te laten voeren? Dan bent u bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk aan het juiste adres.

Volledig ontzorgd de grote beurt laten uitvoeren? Maak dan gebruik van onze handige leenauto’s of een vervangende fiets voor tussentijds gebruik.

Ervaar onze service zelf en maak een afspraak voor een grote beurt van uw auto!

Wij heten u van harte welkom in onze garage.

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen Rijswijk