Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Keuzepakket onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk vind het belangrijk dat onze klanten vooraf al weten waar zij aan toe zijn. Daarom hebben wij 3 varianten van standaard onderhoudsbeurten voor u samengesteld.

Wij worden vaak gebeld met de vraag wat de onderhoudsbeurt voor een bepaalde auto kost. Omdat wij alle merken en typen doen is dit soms lastig te bepalen, zeker als we de auto nog nooit hebben gezien en de onderhoudshistorie niet kennen. De onderhoudskosten kunnen per merk en type auto sterk wisselen, ook nog eens afhankelijk van hoeveel kilometer de auto gereden heeft en hoe oud deze is. Hetzelfde type onderdeel bijvoorbeeld een luchtfilter of de olie is goedkoper voor het ene type auto als de ander. Om toch een goede prijs kwaliteit verhouding te bewerkstelligen hebben wij gekeken naar de gemiddelde onderdeelprijzen van de standaard werkzaamheden en een gemiddelde tijd dat wij nodig hebben voor een standaard onderhoudsbeurt. Zo hebben wij voordelige en kwaliteits onderhoudspakketten voor u kunnen ontwikkelen. Zo krijgt uw auto de zorg die nodig is voor een aantrekkelijke prijs.

Uiteraard komt het geregeld voor dat er buiten de standaard werkzaamheden toch iets extra’s vervangen, gerepareerd of afgesteld moet worden. U wordt hierover altijd vooraf door ons geinfomeerd en vragen wij u om toestemming.

Auto’s die minder kilometers rijden hebben op bepaalde punten minder onderhoud nodig. Garage Nieuwenhuijsen in Rijswijk denkt hier in mee door de onderhoudswerkzaamheden hierop aan te passen, zodat u hiermee geld kunt besparen op de autokosten.

Profiteer van de vaste beurtprijzen bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk.

Wij bieden u 3 verschillende keuze beurten aan voor uw auto. Zo krijgt uw auto de zorg die nodig is en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij bieden u kwaliteit voor een vaste prijs!

U hebt de keuze uit de volgende 3 onderhoudsbeurten:

A) Budget beurt               € 99, –
(Vervangen van olie, veiligheidscheck op min. 10 punten)

B) Jaar beurt + APK         €179, –
(Complete veiligheidscheck, vervangen van olie + filter en APK)

C) Grote beurt + APK       €279, –
(Complete veiligheidscheck, vervangen van olie + filter, luchtfilter, interieurfilter en APK)

Bij de beurten geldt een toeslag van € 30, – bij een motor met een inhoud van 2000 cc of groter. Tarieven zijn exclusief (platina) bougies, speciale long-life olie en brandstoffilter.

Let op; bij moderne auto’s is het belangrijk dat eens in de 3 jaar of 60.000 km het brandstoffilter en de bougies worden vervangen, wij zullen u daarop wijzen.

Geen verassingen achteraf. Het is misschien overbodig om te vermelden, maar over eventuele extra werkzaamheden wordt u altijd vooraf geïnformeerd.

Een budget beurt bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk voor € 99, – hoe kan het? Dit is een basisonderhoudsbeurt waarbij de auto op de meest essentiële veiligheidspunten wordt gecontroleerd incl. olie verversen en vloeistoffen bijvullen. Naar aanleiding van deze beurt krijgt u een eventueel reparatie advies, zodat u weet waaraan u toe bent. Deze beurt is bedoelt voor de mensen die hun auto beperkt willen/kunnen onderhouden. U vindt een uitgebreide lijst van werkzaamheden die wij uitvoeren tijdens een budgetbeurt of een van de andere beurten op het overzicht keuzepakket. Dus deze autogarage Den Haag is uw antwoord voor uw auto onderhoud.