banden

Kleine beurt Rijswijk

Heeft uw nieuwe auto of al wat oudere auto een kleine onderhoudsbeurt nodig?  Bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen weten we hoe we uw auto het beste moeten onderhouden.

Omdat wij beschikken over alle originele onderhoudsschema’s en technische gegevens van de fabrikanten weten we altijd wat het beste is voor uw auto. Zo blijft uw auto optimaal presteren en wordt gegarandeerd dat uw auto naar behoren blijft werken.

Onderhoudsbeurten

Er zijn verschillende onderhoudsbeurten voor een auto. Een kleine beurt, een grote beurt, een jaarbeurt of longlife beurt, voor al deze beurten kunt u bij ons terecht. Alle merken en modellen auto’s zijn welkom. Voor reparatie of APK keuring van uw auto bent u ook welkom. We beschikken over voldoende expertise en goed opgeleide monteurs om alle auto’s te kunnen onderhouden. We gebruiken altijd originele onderdelen en de onderhoudsschema’s van de fabrikanten, dat zorgt ervoor dat de garantie van het automerk behouden blijft.

Kleine beurt Rijswijk

Voor een kleine beurt in Rijswijk bent u aan het juiste adres bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen.

Bij de kleine beurt ondergaat uw auto onder andere een:

  • Complete veiligheidscheck
  • Olie vervanging
  • Oliefilter vervanging
  • APK keuring

Wij denken met u mee

Bij de kleine beurt door JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen wordt niets gedaan zonder dat u daarvan op de hoogte bent. Als er onderdelen zijn die vervangen moeten worden stellen wij u daar altijd van op de hoogte voordat we dit doen. Zo loopt u niet tegen onverwachte kosten aan. JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen denkt te alle tijden met u mee, als we volgens een schema een onderdeel moeten vervangen maar het onderdeel is nog helemaal in orde vervangen wij het onderdeel niet. Andersom, als een onderdeel aan vervanging toe is terwijl het niet op het onderhoudsschema staat kaarten wij dit wel bij u aan. Dit doen wij om uw veiligheid te garanderen en om ervoor te zorgen dat uw auto optimaal blijft presteren. Zo kunnen wij de kosten voor u beperkt houden.

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen

Als u niet zeker weet wanner uw auto een beurt moet hebben, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij kunnen adviseren of een beurt nodig is en zo ja, welke beurt het moet zijn.

Op zoek naar een autogarage voor een kleine beurt? Rijswijk en Den Haag zijn in de buurt, dus bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen bent u aan het juiste adres.

We maken een afspraak op de dag die u het beste uitkomt en uw auto is binnen no time weer tip top in orde!

Cijfer van onze klanten:

9,1

 
BesteGarage.nl