Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

Koppeling vervangen

Koppeling

Versleten koppeling vervangen van uw auto? U bent bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen aan het juiste adres. Wij zijn de koppeling specialist van de regio Den Haag, u kunt ons vinden in Rijswijk.

De koppeling is belangrijk, deze zorgt voor de overbrenging van de krachten van de motor naar de versnellingsbak die het op zijn beurt weer kan overbrengen op de aangedreven wielen.  Het zorgt ervoor dat de auto zich kan verplaatsen.

De meest voorkomende klachten bij een versleten koppeling zijn; geluiden bij het intrappen van het koppelingspedaal, een slippende koppeling, een trillende koppeling, niet kunnen schakelen of niet goed in de versnellingen kunnen krijgen. Een koppelingspedaal dat op de bodem staat en blijft, vaak is dan het hydraulisch druklager lek en dient dan ook vervangen te worden. Indien u een trillende koppeling hebt, dan ik vaak het vliegwiel of 2-massavliegwiel versleten.  Een koppeling vervangen is vaak arbeidsintensief omdat de versnellingsbak gedemonteerd moet worden.

Heeft u een van deze klachten, laat uw koppeling van de auto dan tijdig controleren door garage Nieuwenhuijsen. U kunt alleen uw koppeling laten controleren of u kunt een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, dan wordt de werking standaard voor u gecontroleerd.