stockfoto1resized

Mercedes garage Den Haag

Op zoek naar een Mercedes garage in de buurt van Den Haag?

Voor een speciale Mercedes garage Den Haag bent u bij Autoservice Nieuwenhuijsen aan het juiste adres. Autoservice Nieuwenhuijsen is een vakgarage en LPG specialist. Elke Mercedes is bij onze monteurs is goede handen, de goed opgeleide monteurs weten van wanten en kennen uw Mercedes van binnen en buiten. Of het een S-Klasse betreft of juist een A-Klasse, met elk model hebben wij ervaring. Wij bieden een uitstekende service aan, voor minder geld. Nieuwe occasions zijn bij ons ook op hun plek, dit komt door de uitstekende bijscholing die wij aan onze monteurs aanbieden. Dit alles maakt ons tot de Mercedes garage Den Haag.

Overige werkzaamheden

Naast de inbouw van LPG installaties kunt u bij Mercedes garage Den Haag ook terecht voor uw APK keuring, onderhoud en reparatie. Een APK keuring is wettelijk verplicht en zonder goedkeuring mag uw auto niet de weg op, na een keuring wordt niet gegarandeerd dat uw auto het gehele jaar zonder mankementen zal volbrengen. Daarom wordt geadviseerd om periodiek onderhoud te laten plegen. Als Mercedes garage Den Haag werken wij met de modernste apparatuur en plaatsen wij uitsluitend originele onderdelen tijdens eventuele reparaties.

Werkwijze

Onze werkplaats in uitgerust met de modernste apparatuur en de juiste gereedschappen. Onze monteurs zijn zeer goed geschoold en hebben verstand van elke type Mercedes. Als Mercedes garage Den Haag werken wij volgens de onderhoudsschema’s die wij krijgen van de autofabrikant. Op deze manier van werken zal uw auto langer mee gaan. Wij garanderen onderhoud volgens fabrieksvoorschrift met behoud van garantie voor een scherpe prijs.

Mercedes garage Den Haag, een werkplaats waar alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

Wilt u meer informatie over een LPG installatie voor in uw Mercedes of wilt u juist meer informatie over Autoservice Nieuwenhuijsen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op 070 – 390 35 54, per mail te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in op onze website.

Cijfer van onze klanten:

9,1

 
BesteGarage.nl