Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

Remmen vervangen

REMMEN

Versleten remmen vervangen van uw auto of remproblemen? U bent bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen aan het juiste adres. Wij zijn de remspecialist van de regio Den Haag, u kunt ons vinden in Rijswijk.

Remmen zijn erg belangrijk en dienen daarom periodiek gecontroleerd te worden. Onze remspecialisten zullen uw remmen beoordelen en indien nodig u van het juiste advies voorzien.

De meest voorkomende klachten bij remmen zijn; geluiden bij het remmen, piepende remmen, trillen van de remmen of het stuur trilt bij het afremmen, hangende, blokkerende of slepende remmen, te groot remverschil (trekken), langere remweg, lekke wielremcilinders of versleten remschoenen, remblokken of remschijven, lekkende remtang, lekke of verteerde remslangen.

Heeft u ook een van deze klachten, laat uw remmen en de remvloeistof (remolie) dan tijdig controleren en opmeten door garage Nieuwenhuijsen. Dit is voor uw eigen veiligheid en dat van andere weggebruikers.  U kunt alleen de remmen laten controleren, maar u kunt ook een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, dan worden deze punten standaard voor u gecontroleerd.