Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Renault garage Den Haag

Renault Garage in de buurt van Den Haag nodig?

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen is het alternatief voor de Renault dealer in Rijswijk en voor de hele regio Den Haag. Wij zijn al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Den Haag voor het onderhoud, reparatie of APK keuring van uw Renault. Wij leveren kwaliteit voor een lagere prijs.

Een moderne autogarage voor betrouwbaar en voordelig onderhoud en reparaties, uw Renault is bij ons in goede handen, door de moderne testapparatuur, gereedschappen en gekwalificeerde monteurs. Door onze jarenlange ervaring kunt u voor elk model Renault bij ons terecht. Onze service zal u verrassen, probeer het zelf een keer en maak een afspraak!

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen beschikt over de originele onderhoudsschema’s die door de Renault autofabrikant wordt afgegeven. Door te beschikken over deze onderhoudsschema’s wordt uw Renault volgens het boekje onderhouden en/of gerepareerd. Door te werken volgens het onderhoudsschema en originele (kwaliteits) onderdelen garanderen wij als Renault garage Den Haag dat uw Renault langer mee gaat. Een groot bijkomend voordeel door te werken volgens het onderhoudsschema is dat uw Renault de fabrieksgarantie blijft behouden. Dus ook nieuwe en jonge Renault ’s zijn bij ons welkom voor de onderhoudsbeurt. Uw garantie blijft bestaan.

Renault APK keuring en Onderhoud

Uw Renault is bij ons als Renault garage in goede handen voor de APK of de onderhoudsbeurt. Onze vakkundige mensen zullen u waar nodig van het juiste advies voorzien.

Mochten er tijdens de APK keuring van uw Renault toch reparatiepunten of adviespunten  worden ontdekt die nodig zijn voor het afgeven van een geldig APK keuringsbewijs, dan informeren wij u altijd en zullen wij u van het juiste advies voorzien.

U komt nooit voor verrassingen te staan, er is altijd vooraf communicatie met u als klant.

Maak een afspraak of vul het contactformulier in op onze website.

Ervaar onze service zelf eens! u bent van harte welkom.