stockfoto1resized

Skoda garage Den Haag

Op zoek naar een Skoda garage in de buurt van Den Haag?

Een Skoda verdient alleen het beste. Onderhoud bij een echte Skoda specialist. Autoservice Nieuwenhuijsen is de Skoda garage Den Haag, een Skoda specialist die uw auto goed van binnen en buiten kent. Alle werkzaamheden aan uw Skoda worden verricht door uitstekend opgeleide monteurs in een moderne garage.

Als Skoda garage Den Haag is uw Yeti, Octavia of andere model bij ons in uitstekende handen. Door te beschikken over de originele fabrieksvoorschriften wordt elke onderhoudsbeurt gepleegd volgens de handleiding van de fabrikant. Door uw Skoda volgens de opgegeven originele fabrieksvoorschriften de onderhouden gaat uw auto langer mee en blijft deze vallen binnen de lopende garantie. Een perfect onderhouden Skoda bij Autoservice Nieuwenhuijsen.

Werkzaamheden

In onze Skoda garage Den Haag kunnen wij elke vorm van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden die wij verrichten zijn o.a.:

- Balanceren van autobanden

- APK keuringen

- Auto onderhoud en reparatie

- Airco service

- Grote beurt

- Kleine beurt

Na uitvoering van werkzaamheden aan uw auto wordt er een BOVAG garantie van 3 maanden afgegeven. Door uw auto te onderhouden volgens de, door Skoda afgegeven, onderhoudsschema’s blijft uw auto behouden van de lopende garantie.

Het belang van regelmatig onderhoud

Jaarlijks is er de verplichte keuring, de APK. Deze keuring geeft helaas geen garantie dat uw auto na deze check zonder problemen het hele jaar uw van A naar B brengt. Om deze reden wordt geadviseerd om uw auto regelmatig te laten onderhouden om niet voor verassingen komen te staan. Werkzaamheden tijdens een kleine of grote onderhoudsbeurt zijn veelal; distributieriem vervangen, bijvullen remvloeistof en het verversen van de olie. Een grote of kleine onderhoudsbeurt is afhankelijk van de kilometerstand van uw auto.

Werkwijze

Onze werkplaats in uitgerust met de modernste apparatuur en de juiste gereedschappen. Onze monteurs zijn zeer goed geschoold en hebben verstand van elke type Skoda. Als Skoda garage Den Haag werken wij volgens de onderhoudsschema’s die wij krijgen van de autofabrikant. Op deze manier van werken zal uw auto langer mee gaan. Wij garanderen onderhoud volgens fabrieksvoorschrift met behoud van garantie voor een scherpe prijs.

Skoda garage Den Haag, een werkplaats waar alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd!

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van Autoservice Nieuwenhuijsen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op werkdagen bereiken op telefoonnummer 070 - 390 35 54, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen.

Cijfer van onze klanten:

9,1

 
BesteGarage.nl