Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Toyota garage Den Haag

Op zoek naar een Toyota garage in de buurt van Den Haag?

Als Toyota-bezitter wilt u enkel het beste voor uw auto. Als Toyota garage Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elk model Toyota kunt u bij ons terecht, van Aygo tot Corolla. Wij kennen uw Toyota door en door en gebruiken altijd originele onderdelen en plegen een onderhouds- of reparatiebeurt volgens fabrieksvoorschrift. In onze moderne garage met uitstekend gekwalificeerde monteurs en de nieuwste apparatuur staan wij altijd klaar voor uw Toyota. Als Toyota garage Den Haag bieden wij u een uitstekende service voor minder geld.

Bij Autoservice Nieuwenhuijsen voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Auto onderhoud

Banden

APK keuring

Aircoservice

Aircoservice

Voor alle airco reparatie werkzaamheden bent u bij Autoservice Nieuwenhuijsen aan het juiste adres. Wat de meeste mensen niet weten is dat een airco het gehele jaar door dient te worden gebruikt. Een airco is niet puur bedoeld om de temperatuur te verlagen maar wordt namelijk ook gebruikt om de luchtvochtigheid omlaag te brengen. Wat je ziet bij een hoge luchtvochtigheid is dat de ruiten beslaan en er een benauwd gevoel in de auto staat, dit komt de veiligheid uiteraard niet ten goede. Al met al is het dus noodzaak dat de airco goed werkt. Bij Toyota garage Den Haag bent u aan het juiste adres voor een betaalbare airco onderhoud en reparatie.

Onderhoud en reparatie

Naast een APK keuring, waar de auto wordt gekeurd ter bescherming van het milieu en ter bevordering van de verkeersveiligheid, is het van belang dat een auto regelmatig onderhouden wordt. Bij Autoservice Nieuwenhuijsen hebben wij in onze garage de modernste apparatuur en zeer vakkundige monteurs die uw Toyota van binnen en buiten kennen, die een onderhoudsbeurt of reparatiebeurt vakkundig kunnen uitvoeren. Tijdens een reparatiebeurt wordt er uitsluitend gebruikt gemaakt van Toyota onderdelen en wordt er gewerkt volgens fabrieksvoorschrift.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van Autoservice Nieuwenhuijsen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op werkdagen bereiken op telefoonnummer 070 – 390 35 54, info@autoservicenieuwenhuijsen.nl of door het contactformulier in te vullen.