Bovag reparatiegarantie

Klantvriendelijk

Altijd dichtbij!

Scherp geprijsd

Kwaliteit

Vervangend vervoer

Een omweg waard!

Garage Rijswijk

EEN AUTOGARAGE ONDERSCHEIDEND IN KWALITEIT EN SERVICE

Een goede garage in Rijswijk nodig? JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Rijswijk is uw moderne en dynamische BOVAG autogarage voor alle merken. Kies voor kwaliteit die voor iedereen betaalbaar is. Al meer dan 40 Jaar zijn wij het adres voor onderhoud, reparatie en APK Keuringen in Rijswijk.  Onze trouwe klanten komen uit Rijswijk en velen ook uit Den Haag en omgeving. Zoals velen zullen zeggen: “een omweg waard”

Wij beschikken over een hightech werkplaats voor alle merken, met de modernste diagnose apparatuur voor personen én bedrijfswagens. Meer dan 40 jaar ervaring binnen 15 minuten bereikbaar vanuit de hele regio Den Haag.

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen Rijswijk staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, goede en heldere communicatie, snelheid, betrouwbaarheid en (niet onbelangrijk) een betaalbare prijs.  In Rijswijk, Den Haag, Delft, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp en omstreken zijn wij het adres voor een “leven zonder autozorgen”

Kleine onderhoudsbeurt, Grote Onderhoudsbeurt, Jaarbeurt , een auto reparatie of APK keuring nodig? Geen probleem. Altijd goed overleg vooraf, met een voorcalculatie. U zult niet voor verassingen achteraf komen te staan. Alternatieven en adviezen zullen we altijd met u bespreken zodat u een juiste beslissing kan nemen en na onderhoud, APK keuring of een auto reparatie weer met een veilig en tevreden gevoel kunt gaan rijden.

Ervaar onze service zelf en maak eens een afspraak.

We zien u graag in onze garage!

Werkzaamheden volgens voorschrift

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen beschikt over de originele onderhoudsschema’s, die worden afgegeven door de autofabrikanten, en op deze manier kunnen onze monteurs uw auto precies volgens het boekje onderhouden en gaat de auto langer mee. Valt uw auto nog binnen de garantie en komt u toch bij ons uit? Dan blijft uw auto nog steeds binnen de garantie vallen, omdat onze monteurs de auto precies volgens het onderhoudsschema onderhouden en/of repareren.

Heeft u uw auto bij ons gebracht voor een onderhoudsbeurt en komen onze monteurs mankementen tegen tijdens het onderhoud? Dan wordt u ten alle tijden ingelicht over hetgeen onze monteurs zijn tegenkomen. Er zal om uw toestemming worden gevraagd voor de reparatie, op deze manier weet u wat er gedaan dient te worden aan uw auto om hem weer in een goede en betrouwbare staat te brengen. U komt bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen nooit voor verrassingen te staan en we proberen altijd met u mee te denken over de kosten.

Vervangend vervoer

Is uw auto toe aan onderhoud en/of reparatie maar komt het eigenlijk niet goed uit omdat u de auto nodig hebt voor werk of andere zaken?

JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen kan altijd vervangend vervoer voor u regelen. Zo blijft u mobiel bij Garage Nieuwenhuijsen in Rijswijk.

Ervaar onze service zelf! Maak een afspraak en reserveer een vervangende auto.