Kleine beurt Den Haag

Bent u op zoek naar een autogarage voor een kleine beurt? Den Haag is met JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen de perfecte plek! Dit is de garage waar uw auto precies krijgt wat hij nodig heeft om u veilig te verplaatsen.

Kleine beurt

De kleine beurt is een bekende term, maar wat gebeurt er nu precies tijdens de kleine beurt en wanneer is de kleine beurt nodig?

De kleine beurt is in het leven geroepen om te garanderen dat uw auto veilig is en geen grote mankementen heeft. Een kleine beurt bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Complete veiligheidscheck
  • Vervangen van olie
  • Vervangen van oliefilter
  • APK keuring

Kleine beurt bij JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen in Den Haag

Omdat JAMES autoservice Nieuwenhuijsen beschikt over alle onderhoudsschema’s van alle merken en modellen weten de monteurs precies waar ze op moeten letten tijdens de kleine beurt van uw auto. Zo zijn er onderdelen die na een bepaald aantal kilometers vervangen moeten worden om veiligheid te kunnen blijven garanderen. Wij weten dus te alle tijden wat het beste is voor uw auto. Zo zullen wij geen luchtfilter vervangen als dat in het onderhoudsschema staat maar nog helemaal schoon te noemen is. Wij kiezen het beste voor uw auto en voor uw portemonnee.

Het is altijd aan u om te beslissen wanneer de kleine beurt moet plaatsvinden. Wij weten echter wat goed is voor de auto vanwege de onderhoudsschema’s. Wij kunnen u dus adviseren over de verstandigste beslissing en wanneer u een kleine beurt zou moeten aanvragen. Over het algemeen is het verstandig om de eerste kleine beurt na een jaar uit te laten voeren.

Bij JAMES Autoservice bent u aan het juiste adres voor een kleine beurt. Den Haag is erg dichtbij dus bent u weinig tijd kwijt aan het wegbrengen van uw auto. Indien nodig bieden wij vervangend vervoer aan.

Bent u van plan een kleine beurt in Den Haag te laten uitvoeren? Neem vlug contact met ons op en uw afspraak wordt gemaakt op de datum die u het beste uitkomt!